fysio rijen, fysiotherapie rijen, fysiotherapeut rijen, e-consult, online fysiotherapie, fysiotherapie, behandelingen, Rijen

Heb je een klacht, aandoening of blessure waardoor je minder makkelijk beweegt? Dan kan het zijn dat je fysiotherapie nodig hebt. Wil je graag vanuit huis werken aan je herstel of revalidatie na een operatie of trauma, dan kunnen wij jou helpen op afstand, via een online consult. Nu is natuurlijk de ene aandoening, de andere niet is. Hoe gaat nou precies zo’n online begeleiding bij artrose in zijn werk?

Online fysiotherapie bij artrose


Op het moment dat je veel last hebt van artrose of hiervoor bent geopereerd, kun je bij ons terecht. Dus ervaar je pijn, zwellingen en/of stijfheid in je gewrichten, ervaar je een beperking in je beweging of zelfs krachtverlies, aarzel niet en neem contact op met ons. Ook op afstand kunnen wij jou begeleiden. Eerst doorloop je via een telefonische intake middels videobellen met ons wat je klachten zijn en bepalen wij welke hulp je nodig hebt. Normaliter volgt er dan een lichamelijk onderzoek. Is dit door omstandigheden niet mogelijk, dan is het extra belangrijk dat wij doorvragen en je klachten zo goed mogelijk ‘in beeld krijgen’, zodat wij een zo juist mogelijke diagnose kunnen stellen. Per mail sturen wij jou een oefenschema voor thuis. De oefeningen, de frequentie en de intensiteit worden op maat afgestemd. Telefonisch/Middels een videoconsult begeleiden wij jou op afstand, bespreken wij waar je tegenaan loopt en sturen wij bij waar nodig.

Online fysiotherapie bij Jongh & Van Osta

Wil je weten of wij voor jou op afstand iets kunnen betekenen voor jouw specifieke klachten? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou graag verder!

About the author
Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

19 + elf =

Verwijder formulierToevoegen