Rijen, Sporten, bewegen, Fysiotherapie, Fysiotherapiepraktijk, fysiotherapeut, fysio, therapie, fysiotherapie voor ouderen, geriatrie, geriatriefysiotherapie, balans, sterker worden, opbouwen

Fysiotherapie voor musici

Medisch maatwerk voor podiumkunstenaars

Lang repeteren, een slechte houding en een hoge spierspanning zijn veel voorkomende oorzaken van lichamelijke klachten bij muzikanten. Beperken lichamelijke klachten je bij het bespelen van een instrument? Bij Jongh & Van Osta kun je terecht voor fysiotherapie bij muziekgerelateerde klachten.

Wat is fysiotherapie bij musici?
Goed nieuws: je klachten zijn te verhelpen! De fysiotherapeut analyseert je klacht en de specifieke belasting die het bespelen van het instrument met zich meebrengt. Aan de hand hiervan werken we naar een gezonde manier van musiceren en een optimale balans tussen wat je doet en aan kunt.

Fysiotherapie voor Dans en Muziek

Sinds augustus 2020 is Bart van Osta toegelaten tot de Nederlandse Vereniging voor Dans- en muziekgeneeskunde.  Dans en Muziekgeneeskunde richt zich op de preventie, diagnostiek en behandeling van de aandoeningen, somatisch dan wel psychisch, die een rol spelen bij het dansen respectievelijk musiceren, alsmede op het wetenschappelijk onderzoek van die aandoeningen en van de gezonde functies bij dansers en musici.

Afspraak maken of meer weten?
Bel 0161 22 65 60 of e-mail naar info@jonghenvanosta.nl.

Onze therapeuten voor muziekgerelateerde klachten

Maak een afspraak