Rijen, Sporten, bewegen, Fysiotherapie, Fysiotherapiepraktijk, fysiotherapeut, fysio, therapie, trainen, fitness, oefenzaal, oncologie fysiotherapie

Psychomotorische therapie & Coaching

PMT, ook wel psychomotorische therapie genoemd, is een vorm van lichaamsgericht en ervaringsgerichte hulpverlening. De therapie is gericht op bewustwording van gedrag, gevoelens en gedachten. Door actief aan de slag te gaan brengen we een proces in gang van verandering, verwerking en/of acceptatie. Wij maken gebruik van bewegingsvormen en gespreksvormen.

Binnen Jongh & van Osta bieden wij PMT aan jongvolwassenen en volwassenen. Voor PMT voor (jonge) kinderen verwijzen wij door naar praktijk van Steenhoven en Kindertherapie praktijk Tilburg.

 

Vergoeding psychomotorische therapie

Uw behandeling wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering onder alternatieve geneeswijze. Informeer ernaar bij ons of bij uw zorgverzekeraar. De therapeut is aangesloten bij de beroepsvereniging het NVPA en de RBCZ.

 

Afspraak of meer weten?

Bel 0161 22 65 60 of e-mail naar d.verpaalen@jonghenvanosta.nl

 

Over de psychomotorisch therapeut

In de praktijk is Dyanne Verpaalen werkzaam als Psychomotorisch Therapeut. Dyanne is tevens afgestudeerd als sportpsycholoog. Hiermee kan ze sporters ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en bij het trainen van mentale aspecten (concentratie, motivatie, doorzettingsvermogen,..). Ook voor mensen die graag willen bewegen, maar dit niet zelf voor elkaar krijgen of een zetje nodig hebben, kunnen voor begeleiding bij Dyanne terecht

Onze psychomotorische therapeuten:

Maak een afspraak