Rijen, Sporten, bewegen, Fysiotherapie, Fysiotherapiepraktijk, fysiotherapeut, fysio, therapie, trainen, fitness, oefenzaal, oncologie fysiotherapie

Sportpsychologie

Naast de fysieke aspecten van bewegen is er binnen Jongh & van Osta ook aandacht voor de mentale kant. De mentale begeleiding wordt gegeven door middel van consulten, trainingen en workshops. 

 

Hulpvraag

Iedereen kan terecht voor sportcoaching. Of je nu op recreatief niveau of op topsport niveau sport of juist wil gaan bewegen. De mentale begeleiding is gericht op jouw hulpvraag.

Bij mentale training kan gedacht worden aan: het beste uit jezelf leren halen op het juiste moment, hulp om met tegenslag om te gaan, concentratie en motivatieproblemen, wedstrijdspanning. Daarnaast kan mentale begeleiding worden ingezet in de samenwerking met onze fysiotherapeuten. De kracht van het inzetten van zowel fysieke als mentale aspecten dragen bij in een het bereiken van optimaal herstel.

 

Mentale training voor teams en coaches 

Mentale training kan niet alleen interessant en nuttig zijn voor individuele sporters, maar ook voor teams en/of coaches. Kunnen jullie als team hulp gebruik bij gezamenlijke doelen opstellen, teambuilding en communicatie? Of wil je als coach nog meer uit je sporters halen en meer voor je sporters kunnen beteken op mentaal vlak? Ook dan kan mentale begeleiding u verder helpen.

 

Workshops

WIj bieden verschillende soorten trainingen en workshops, denk daarbij aan workshops met als thema: presteren onder druk, gedachtencontrole, betere focus door cirkeltraining, samen sterk: teambuilding! Ook mindful run trainingen en loopscholing clinics bieden wij aan.

 Onze sportpsycholoog:

Maak een afspraak