Groep mensen doet aan doelgroepen fitness in Rijen

Zwanger & Fit

Hoera! Je bent zwanger!

Na enkele weken zul je merken dat je dagelijkse activiteiten en eventuele vaste sport wat meer problemen op gaan leveren. Misschien heb je al wat bekkenklachten, of vind je het lastig te bepalen welke oefeningen je nog kunt blijven doen nu je zwanger bent. In dat geval is Zwanger & Fit iets voor jou!

 

Na de warming up beneden in de zaal, hebben we boven een wekelijks wisselende groepsles. De les is onder andere gericht op uithouding, kracht en lichaamshouding. De les is geschikt voor alle fases in de zwangerschap, met tevens als doel het fit zijn voor je bevalling. Daarnaast is dit dé plek waar je al je verhalen over zwangerschappen en baby’s kunt bespreken met andere zwangere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten. Gezelligheid gegarandeerd!

 

Hoe zit het abonnement Zwanger & Fit in elkaar?

Het abonnement is op basis van een 15 rittenkaart. Deze is een half jaar geldig + 8 weken ivm bevalling en herstel. Heb je nog ritten over na de bevalling? Geen zorgen! Na 6-8 weken herstel kun je je eventuele overige ritten nog inzetten om weer op je oude niveau te komen. Ook fijn om niet direct je oude sport op te hoeven pakken op het niveau waarop je geëindigd bent.

 

Wanneer vindt de les Zwanger & Fit plaats?

De les is elke woensdagavond van 18:45 uur tot 19:45 uur.

 

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles, of vraag vrijblijvend naar meer informatie:

n.brokamp@jonghenvanosta.nl of neem voor meer informatie contact met ons op via 0161 22 65 60.

Onze therapeuten voor Doelgroepen fitness

Maak een afspraak